پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
مطالعه آزمایشگاهی اثر دانه بندی و سرعت حرکت مصالح دانه ای بر پدیده جداشدگی
خلاصه مصالح دانهای کاربردهای فراوانی در ساخت وسازهای عمرانی دارند که از آن میان میتوان به کاربرد آنها در روسازی راهها، ساخت بتن وآسفالت و فیلتر سدها اشاره کرد. یکی از مشکلاتی که در استفاده از مصالح دانهای ظاهر میشود مسئله جداشدگی مصالح است که به نحوچشمگیری بر عملکرد آنها تاثیر گذار است. بطور کلی تمایل مصالح دانهای به جداشدن و قرارگرفتن در لایههای مختلف به دلیل تفاوت درمشخصههای فیزیکی را جداشدگی مینامند. همانطور که عنوان شد اختلاف در خواص فیزیکی اجزای تشکیل دهنده مصالح دانهای باعث میشودزمانیکه اینگونه مصالح تحت یک فرایند اختلاط یا جابهجایی قرارگیرند، ذرات از یکدیگر جدا شوند. برای جداشدگی مصالح دانهای مکانیزمهایمختلفی تشخیص داده شدهاند و شاخص شناسایی متفاوتی برای این پدیده تعریف شدهاست. در این مقاله سعی شدهکه از طریق انجام یکسریازمایش توسط یک سامانه ساده با ایجاد تغییرات در سرعت حرکت ذرات، اثر این تغییر سرعت در پدیده جداشدگی مصالح دانهای مورد بررسیقرار گیرد. نتایج حاصل از آزمایشها بیانگر اثر افزایش سرعت مصالح بر کاهش جداشدگی میباشد که بوسیله شاخص جداشدگی بصورت کمی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
ارزیابی ظرفیت بیرون کشیدن انکرها در خاک های دانه ای
خلاصه طی سی سال گذشته محققین بسیاری روش های تقریبی را برای برآورد ظرفیت بیرون کشیدن انکرهای خاکی ارائه کرده اند. طرح های جدید نیزمانند اکثر مطالعات گذشته که بطور تجربی بنا شده اند، بر اساس تجربه گرایی می باشند. جالب اینکه تحلیل های عددی معدودی، برای تعیینظرفیت نهایی بیرون کشیدن انکرها انجام شده اند. این مقاله نتایج حاصل از برآورد عددی دقیق ظرفیت نهایی انکرهای صفحه ای افقی و عمودیدر خاک های دانه ای را ارائه می دهد. مقادیر دقیق با استفاده از دو رویکرد عددی بدست آمده اند که براساس فرمول بندی المان محدود قضیه های حد پایین و بالای تحلیل محدود می باشند. برآورد عددی عامل گسیختگی نیز با استفاده از جایگزینی المان محدود، بمنظور مقایسه، بدستآمده است. نتایج براساس شکل و طرح های مختلف مقاومت خاک در قالب عوامل شکست ارائه شده و با راه حل های تجربی و عددی موجود مقایسه می شوند.
ها به کار می رود . این مقاله به بررسی تاثیر رطوبت ) یا درجه اشباع ( بر ظرفیتبیرون کشیدگی انکر بلوکی قرار گرفته در ماسه با سه درجه رطوبت متفاوت می پردازد . روش به کار رفته شامل کار عملی و محاسبات تحلیلی0 متر صورت / می باشد . کار عملی شامل آزمایش بیرون کشیدگی است که در آزمایشگاه بر روی انکرهای بلوکی بتنی درون ماسه در عمق 515/2 متری × 0/6× 0/ می گیرد . ماسه با استفاده از یک روش ته نشینی برای حصول اطمینان از تراکم یکدست و تجدید پذیر در جعبه ای با ابعاد 8ته نشین می شود. مواد به کار رفته با توجه به خواص شان مشخص شدند و تجهیزات به کار رفته پیش از استفاده تنظیم شدند . بار و جابجایی هایافقی و عمودی مربوط به آن ثبت شد، علاوه بر این مشاهدات و بررسی های مجازی بر روی بدنه خاک فروریخته انجام شده است. نتایج تجربی با محاسبات تحلیلی ) با استفاده از تئوری های Ranking , Coulomb , log spiral ( مقایسه شدند. تاثیر سه بعدی نیز بررسی می شود.
بررسی عددی ظرفیت باربری پی حلقوی بر روی خاک های دانه ای و حباب های تنش زیر آن
چکیده در این تحقیق به مدلسازی عددی پی حلقوی با استفاده از نرمافزار FLAC 2D پرداخته شده است. خاک دانهای است و از معیار موهر کولمب وقانون جریانغیرهمراه پیروی میکند. در مطالعهی حاضر ضریب ظرفیت باربری ) ɣʹN ( پی حلقوی محاسبه و ارائه شده است که نسبت به سایرکارهای تئوری از تحقیقات پیشین تطابق بیشتری با مطالعات آزمایشگاهی دارد. همچنین در این مطالعه به بررسی حبابهای تنش زیر پی حلقویپرداخته شده است. نتایج حاصل نشان میدهدکه برخلاف سایر پی ها، با افزایش عمق، لزوما مقدار ) q: تنش در عمق مورد نظر و oq: تنش زیر پی( کاهش نمییابد، و حتی در بخشهایی از زیر پی، این نسبت افزایش می یابد.
بررسی ازمایشگاهی فشار محرک پشت دیوار حائل در حالت حرکت انتقالی با در نظر گرفتن تاثیر عرض دیوار
چکیده سازه های حائل خاک نظیر دیوارهای حائل و سازه های نگهبان که برای حفاظت شیروانی های خاکی مورد استفاده قرار می گیرند تحت تأثیرفشارهای رانشی خاک قرار دارند. معمولاً برای تحلیل فشار جانبی خاک روی دیوار حائل از تئوری حالات حدی خمیری کولمب و رانکیناستفاده میشود . در این تئوریها توزیع تنش و خط گسیختگی در پشت دیوار به صورت خطی در نظر گرفته شده است، همچنین شرایط تنش درنظر گرفته شده حالت کرنش مسطح می باشد. در این تحقیق سعی شده با ساخت جعبهای با دریچههای متغیر که قابلیت جابجایی دارند، در محیطآزمایشگاهی حالت حرکت انتقالی دیوار حائل موردبررسی قرار گرفته و تأثیر عرض دیوار بر فشار وارد بر آن نیز موردبررسی قرار گیرد. با توجه بهاینکه نیروی وارد بر دیوار تابعی از حجم توده گسیخته شده می باشد لذا در این شکل و حجم توده گسیختگی برای تعیین نیرو استفاده شده است.نتایج این تحقیق نشان می دهد که سطح گسیختگی و توزیع تنش در پشت دیوار به صورت غیره خطی بوده و به عرض دریچه بستگی دارد.
کلمات کلیدي:
دیوارهاي حائل . فشار جانبی خاک . حرکت انتقالی . سطح گسیختگی . توزیع تنش
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.