پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
مطالعه تأثیر سیمانتاسیون بیولوژیکی بر پارامترهای مقاومتی خاک ماسه ای با استفاده از آزمایش های مقاومت فشاری تک محوری و سه محوری زهکشی شده
خلاصه رسوب میکروبی کربنات کلسیم یکی از روش های نوین بهسازی در افزایش مقاومت و سختی ماسه در نتیجه فرآیندهایبیوژئوشیمیایی طبیعی است. هیدرولیز اوره توسط آنزیم اوره آز یکی از ساده ترین روش ها برای رسوب کلسیت می باشد که در پروژه هایبهسازی میکروبی عموماً این روش به کار می رود. در مطالعات آزمایشگاهی متعددی که تاکنون صورت گرفته مشاهده شده که پارامترهایمقاومتی خاک بر اثر سیمانتاسیون بیولوژیکی بهبود یافته است. در این مطالعات ابتدا باکتری در محیطی مناسب کشت شده سپس بر اساس ترکیبیمشخص به نمونه ها تزریق می شود و پس از مدتی که سیمانتاسیون انجام شد نمونه ها تحت آزمایش قرار می گیرند. در نمونه های سیمانته شدهافزایش قابل توجهی در مقاومت، سختی و رفتار اتساعی نسبت به نمونه های سیمانته نشده دیده می شود. غلظت مواد، فشار محدود کننده و سطح سیمانتاسیون از عوامل مؤثر در این تغییرات می باشند.
کلمات کلیدی:
سیمانتاسیون بیولوژیکی . بهسازی خاک ماسه ای . آزمایش مقاومت فشاری تک محوری و سه محوری
بررسی مروری عدم قطعیت ها و کاربرد روش های احتمالاتی در تحلیل پایداری شیروانی ها
خلاصه در مهندسي ژئوتكنيك، به مسئله عدم قطعيت در طراحي ها با استفاده از ضرایب اطمينان تجربي پرداخته شده در حالي که با استفاده از این روش هانمي توان اطلاعاتي درباره نقش متفاوت هر یك از پارامترهاي ذیمدخل در ایمني سيستم را بيان نمود. لذا روش هایي در طراح ي، ک ه مس ئله ع دمقطعيت ها و نقش و برآیند آنها را در نظرمي گيرند، به روش هاي تعيين قابليت اعتماد مشهور مي باشند. فاکتورایمني که بوس يله روش ه اي قطع يمحاسبه مي شود قادر به بيان اثر عدم قطعيت هاي موجود نيست. لذا الزاماً جهت ارزیابي نقش عدم قطعيت ها نياز به استفاده از مفاهيم و روش ه اياحتمالاتي مي باشد. در این مقاله ضمن توضيح انواع عدم قطعيت هاي موجود در پایداري ش يرواني ه ا و م رور روش ه اي احتم الاتي ب ه بررس ي، مقایسه و کاربرد انواع روش هاي تعيين عدم قطعيت پرداخته شده است.
کلمات کلیدی:
عدم قطعیت . تحلیل احتمالاتی . قابلیت اعتماد . شبیه سازی مونت کارلو . Monte Carlo .
بررسی اثر بار دینامیکی واقع بر بالادست دیوار بر رفتار دیوار میخ کوبی شده
خلاصه میخکوبی خاک به عنوان روشی جهت تقویت خاک در محل، به طور فزاینده ای برای ایجاد ثبات در دامنه های شیبدار و در حفاری های عمیق وباز استفاده می شود. این روش موجب افزایش مقاومت برشی و محدود کردن تغییر مکان های احتمالی توده خاک می شود. طراحی دیوارهایمیخ کوبی شده تحت شرایط استاتیکی در گذشته مورد مطالعه قرار گرفته و مسئله ای که کمتر بدان پرداخته شده است، اثر نیروهای دینامیکی برروی دیوارهای میخ کوبی شده می باشد. در این مقاله با مرور مختصر مطالعات صورت گرفته بر روی دیوار میخ کوبی شده تحت بار دینامیکی، اثرمتغیرهایی همچون مشخصات سربار دینامیکی واقع در بالادست دیوار و سایر پارامترهای موثر بر تغییر شکل و ضریب اطمینان دیوار میخکوبی شده Plaxis 2D با استفاده از مدلسازی عددی در نرم افزار اجزاء محدود مورد بررسی قرار گرفته است.
ارزیابی نحوه عملکرد تیرک مایل در کاهش تغییر مکان فونداسیون سازه مجاور گود در مناطق شهری تحت شرایط بارگذاری لرزهای
خلاصه در گودبرداریها برای کنترل تغییر شکل ها و جلوگیری از وقوع گسیختگی در دیواره گود، باید با اتخاذ تدابیری جبهه گود را مورد محافظتقرار داد. در صورتی که گودبرداری درمناطق شهری انجام شود، نه تنها گود باید ضریب اطمینان کافی جهت پایتداری را دارا باشتد، بلکته بایتدتغییرمکان های سطح زمین و زیر پی ساختمان های مجاورگود به گونه ای کنترل شود تا شرایط بهره برداری از آنها حین عملیتا و پت از آنبرقرار باشد. بدین منظور برای محافظ ساختمان کنار گود، از تیرکهای مایل و افقی استفاده می شود. در این مقالته بته بررستی عملکترد تیترکمایل در کاهش تغییر مکان های فونداسیون ساختمان مجاور گود ، تح بار لرزه ای با استفاده از پارامترهای موثر، و به روش مدل سازی عددی در Plaxis 2D نرم افزار اجزاء محدود پرداخته شده اس .
بررسی پارامترهای تاثیرگزار در نشست ناشی از تونلسازی به روش جدید اتریشی
خلاصه با گسترش شهرهای بزرگ و توسعه حمل و نقل، برای کاهش معضلات ترافیک، استفاده از تونلهای زیرزمینی مترو اجتناب ناپذیر است.حفاری واحداث تونل در زیر زمین اثرات و چالشهایی را به همراه خود دارد که یکی از مهمترین آنها نشست سطح زمین میباشد و با توجه به اینکه احداثآنها در فضاهای شهری میباشد، تاثیر نشستهای ناشی از آن بر سازههای مجاور تونلهای در حال احداث بسیار حائز اهمیت می باشد و در صورتغفلت از آن میتواند آثار جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.در این مقاله به بررسی نشست سطح زمین در اثر حفاری تونل به روش های تئوری ومدلسازی عددی توسط نرم افزار FLAC 2D و مقایسه آن با نتایج ابزاردقیق خط 2 قطار شهری کرج که حفاری آن به روش تونلسازی جدیداتریشی NATM انجام میشود پرداخته می شود . نتایج آنالیز دامنهای انجام گرفته نشان میدهد که پارامترهای زوایه اصطکاک داخلی و وزن مخصوص به ترتیب دارای بیشترین و کمترین تاثیر بر روی شاخص آزمایش و به تبع آن بر روی نشست سطح زمین است.
تحلیل لرزه ای پایداری شیروانی خاکی به روش نیلینگ و دیوار حائل
خلاصه تحلیل پایداري شیروانی هاي خاکی پیچیده، جنبه اي مهم و چالش برانگیز در مهندسی ژئوتکنیک است و ظرف 07 سال گذشته مطالعات مهندسیوسیعی براي توسعه روش هاي مرسوم تحلیل پایداري شیروانی انجام شده است. هرچند پیشرفت هایی در چند دهه اخیر صورت گرفته است، تحلیلپایداري شیروانی هنوز یک موضوع چالش برانگیز است. از طرفی انتخاب یک سیستم مناسب جهت پایداري شیروانی هاي خاکی براي مقابله باگسیختگی هاي محتمل در آنها امري اجتناب ناپذیر است. در این تحقیق با انجام آنالیز عددي به وسیله نرم افزار آباکوس عملکرد لرزه اي دو سیستمبسیار متداول نیلینگ ودیوار حائل در پایداري یک شیروانی خاکی با فرض قائم بودن موردبررسی قرارگرفته است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که سیستم نیلینگ با توجه به پارامترهاي موردبررسی عملکرد بهتري را در پایداري سیستم از خود نشان می دهد.
کلمات کلیدی:
شیروانی خاکی . نیلینگ . دیوار حائل . آنالیز عددی
دهمین کنگره ملی مهندسی عمران، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف (1396)
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.