پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
ارتعاشات ناشی از گردابه استوانه های قائم در آرایش پشت هم تحت اثر امواج منظم
خلاصه پاسخ دینامیکی سازههای فراساحلی تحت اثر نیروی امواج یکی از مهمترین عوامل در طراحی آنها میباشد. نمونههای متعددی از خرابی اینسازهها در سراسر جهان گزارش شده است که علت آن پاسخهای تشدید شده ناشی از تشکیل گردابهها تحت اثر موج و جریان بوده است. در اینپژوهش به صورت آزمایشگاهی به بررسی پاسخهای استوانههای دایرهای قائم تحت اثر امواج منظم پرداخت شده است. بررسیها شامل استوانهدایرهای نوسانی در آرایش منفرد و پشتهم با فاصله 4 برابر قطر استوانه میباشد. در آرایش پشتهم، استوانه بالادست ثابت بوده و استوانه پاییندست دارای یک درجه آزادی عمود بر جهت جریان است. نتایج مطالعات نشان میدهد که زمانی که فرکانس غالب موج نسبت گویایی ازثابت 5 و 10 در سرعت کاهش یافته 5، فرکانسهای KC فرکانس طبیعی سازه در آب است، در سازه تشدید رخ میدهد. برای امواج با عدد نیروی برآیی، ارتعاش استوانه و گردابهها با هم برابر شده و دامنه نوسان به حداکثر مقدار خود میرسد.
کلمات کلیدی:
ارتعاشات ناشی از گردابه . استوانه دایرهای . امواج منظم . آرایش پشت هم
مدلسازی اتمی رفتار حوزه پلاستیک نوک ترک در فلزات FCC
خلاصه گسترش ترك در ابعاد ماکرو همواره مورد توجه محققین و دانشمندان بوده است. با رشد ترك در فلزات، ناحیه مجاور نوك ترك دچار تغییرشکلهایی میشود که بررسی منشا آنها نیاز به مدلسازي در مقیاس اتمی را براي کاربردهاي خیلی حساس ضروري میسازد. در این پژوهش سعی میشود،با مدلسازي ترك در ابعاد اتمی، کلیه پدیدههاي اتمی نظیر تولید نابجایی، ایجاد حفره، جفتشدگی، لغزش صفحات شناسایی و حوزه پلاستیکنوك ترك در ابعاد اتمی بطور کامل مشخص گردد. تاثیر موقعیت صفحات لغزش و مسیر حرکت نابجاییها در رشد ترك نیز مطالعه میگردد. شناخت دقیق این ناحیه در تعیین مسیر دقیق گسترش ترك و توزیع دقیق تنش در مجاورت این ناحیه میتواند موثر باشد.
استفاده از روش باقيمانده وزني زماني در تشخيص جداشدگي ميلگرد از بتن در اعضاي بتن آرمه
خلاصه امروزه پايش سلامت سازه، در پيشبيني رفتار كلي سازهها، بيش از پيش اهميت پيدا كردهاست. تشخيص وجود خرابي اصليترين بخش يك مساله كلي ازشناسايي آسيب در سازه است. به عنوان مثال، عملكرد اعضاي بتنآرمه شديدا به نحوه انتقال تنش درسطح مشترك فولاد و بتن بستگي دارد، از اين رو تشخيصموقعيت احتمالي جداشدگي آرماتور ضرورت مييابد. در مقاله پيشرو با استفاده از تعريف المان رابط فولاد-بتن در سازههاي بتنآرمه، به مطالعه انتشار امواجهدايتشده در راستاي ميلگرد داخل بتن پرداخته شدهاست. براي مطالعه نحوه انتشار موج در بتن و فولاد از روشي بدون شبكه تحت عنوان "روش باقيماندهوزني-زماني" استفاده ميشود. در اين روش، كه مبتني بر استفاده از پايههاي نمايي صدق كننده در معادله موج است، اطلاعات تحليل ديناميكي در هر مرحلهزماني در ضرايب پايهها ذخيره ميشود. استفاده از پايههاي نمايي، امكان شناسايي آسيب بهوسيله امواج هارمونيك با فركانسهاي بزرگ را، به سادگي فراهممي سازد. اين ويژگي، روش باقيمانده وزني-زماني را از ساير روشهاي مبتني بر شبكه متمايز ميكند. همچنين امكان تحليلديناميكي در مكان و زمان برترياين روش را به لحاظ سرعت و دقت محاسبات، در مقايسه با روشهاي مبتني بر استفاده از حوزه فركانس، بهوضوح نشان ميدهد. نتايج بهدستآمده از روش باقيمانده وزني-زماني، جهت مدلسازي انتشار امواج درتشخيص خرابي، بر كارآمد بودن آن گواهي ميدهد.
كلمات كليدي:
پايش سلامت سازه . امواج هدايت شده . جداشدگي . روش باقيمانده وزني زماني
بهبود تاثیر روش بازخورد مصرف انرژی بر رفتار مصرف انرژی ساکنین در مجتمع های مسکونی با استفاده از شبیه سازی عامل محور
خلاصه ساختمان ها نقش عمده ای در مصرف انرژی و تولید گاز های گلخانه ای دارا هستند و به همین دلیل روش های متعددی شامل ارتقا تکنولوژی ها واصلاح الگوی مصرف، در جهت کاهش مصرف انرژی در این بخش ایجاد شده است. در روش بازخورد مصرف انرژی 3، به عنوان یکی از موثرترین روش ها در اصلاح الگوی مصرف انرژی ساکنین، افراد منتخب به صورت دوره ای میزان مصرف انرژی خود را با مقادیر مصرفی اطرافیان وهمچنین مقادیر استاندارد مقایسه میکنند که میتواند باعث ایجاد تغییر در الگوی مصرف انرژی این افراد گردد. هدف این پژوهش ارائه چهارچوبیجهت شبیه سازی تاثیر رویداد اطلاع رسانی میزان مصرف انرژی بر الگوی مصرف یک جامعه و بررسی معیار های انتخاب شرکت کنندگان اینرویداد به کمک مدل سازی عامل محور میباشد. در این راستا پس از شبیه سازی جامعه ی هدف به همراه ویژگی های مرتبط با مصرف انرژی ،شرکت کنندگان این رویداد بر اساس دو معیار میزان مصرف انرژی، تغییرپذیری ، انتخاب شده و در نهایت بازدهی رویداد با توجه میزان کاهش درمصرف انرژی شرکت کنندگان محاسبه میشود. نتایج بدست آمده نشان میدهد که در نظر گرفتن فاکتور هایی مانند میزان مصرف انرژ ی و تغییر پذیری در انتخاب افراد شرکت کننده در رویداد میتواند بازدهی رویداد را نسبت به حالت انتخاب تصادفی تا 100 درصد افزایش دهد.
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.