پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
خلاصه را ميتوان در گروه Cable-Strut زيرمجموعهاي از سازههاي فضاكار مشبك ميباشند. در تعريف كلي سيستمهاي Cable-Strut سيستمهايمتفاوت از سيستمهاي كشبستي ميباشند بطوريكه در اين Cable-Strut سازههاي كشبستي تقسيمبندي كرد، ولي در تعريف دقيقتر سيستمهايسازهها اعضاي فشاري برخلاف سازههاي كشبستي در درون مدول به هم متصل هستند. اگرچه مطالعات زيادي بر روي رفتار غيرخطي سازههايانجام شده است، اما تحقيقات خيلي اندكي براي مشخص كردن رفتار ناپايداري اين سازهها وجود دارد. در اين مقاله رفتار ناپايداري Cable-Strut CP ،Cable-Strut شبكه متشكل از مدولهاي مربعي، با انجام تحليلهاي خرابي با استفاده از روش عناصر محدود، مورد بررسي قرار ميگيرد.
استخراج ماتريس سختي ديناميكي تير جدارنازك با مقطع نامتقارن پرشده با مصالح برشي تحت اثر بار محوري
خلاصه يكي از روشهاي توانمند حل مسائل ارتعاشي در مهندسي سازه، روش ماتريس سختي دقيق ديناميكي است. هدف اين تحقيق، تعيين ماتريسسختي ديناميكي تير جدارنازك با مقطع نامتقارن و پرشده با مصالح برشي كه تحت اثر بار محوري متمركز در دو انتها قرار دارد، ميباشد. لايهخارجي جدارنازك داراي صلبيتهاي خمشي، تابيدگي و سن- ونان ميباشد. هسته برشي فقط داراي صلبيتهاي برشي و سن- ونان بوده وتغييرشكلهاي خمشي جانبي و پيچشي صفر فرض ميگردد. استخراج فركانسهاي طبيعي با استفاده از ماتريس Wittrick-Williams مقدار غير جبري ميانجامد كه براي حل آن از الگوريتمسختي ديناميكي به يك مساله ويژه استفاده شد.
ارزیابی عملکرد لرزه اي قاب هاي خمشی فولادي با استفاده از روش هاي مختلف تحلیل لرزه اي سازه ها
خلاصه مهمترین بحث در طراحی لرزهاي بر اساس سطح عملکرد، توسعه روشهاي ساده و در عین حال دقیق جهت تحلیل و طراحی ساختمانهاي جدید وارزیابی ساختمانهاي موجود در برابر سطوح عملکردي مختلف میباشد. در این تحقیق یکساختمان با سیستم قاب خمشی فولادي در نظر گرفتهشده و عملکرد لرزهاي آن با استفاده از روشهاي مختلف تحلیل لرزهاي مورد ارزیابی قرار گرفته است. در نهایت مقایسه اي بین روش هاي مختلفتحلیل صورت گرفته و پیشنهادهاي جدیدي در جهت استفاده از روشهاي مذکور و محدودیتها و مزایاي آنها به جامعه مهندسی ارائه گردیده است.
کلمات کلیدي:
طراحی بر اساس عملکرد . تحلیل پوشاور . مودال پوشاور . تحلیل دینامیکی غیر خطی . قاب خمشی فولادي
بررسی عملکرد جداره هاي فولادي پر شده با بتن سانتریفوژ تحت بارگذاري پیچشی
خلاصه جداره هاي فولادي پر شده با بتن سانتریفوژ نوع جدیدي از جداره هاي فولادي پر شده با بتن میباشند که به طور وسیعی مخصوصا در سازه نیروگاهها مورد استفاده قرار میگیرند. در این مطالعه رفتار این اعضا تحت بارگذاري پیچشی مورد بررسی قرار میگیرد. براي مدلسازي عناصراستفاده شده است. به منظور صحت سنجی مدلسازي عناصر محدود، نتایج ANSYS محدود این اعضا و تحلیل آنها از نرمافزار عناصر محدودتحلیلی با نتایج آزمایشگاهی مقایسه شده است که مطابقت خوبی بین نتایج مشاهده میشود. سپس مدل عناصر محدود مذکور براي بررسی رفتار سازهاي این اعضا تحت بارگذاري پیچشی بکار میرود.
کلمات کلیدي :
جدارههاي فولادي پر شده با بتن . بتن سانتریفوژ . بارگذاري پیچشی . تحلیلهاي عناصر محدود غیر خطی
ارزيابي آزمايشگاهي مدول سختي بعنوان معيار كنترل كيفيت ساخت لايه هاي غيرچسبنده روسازي
خلاصه با معيار فعلي كنترل كيفيت (PFWD) هدف از اين تحقيق بررسي ارتباط مدول سختي حاصل از دستگاه افت و خيز سنج ضربه اي قابل حملساخت لايه هاي غيرچسبنده (درصد تراكم) مي باشد.براي اين منظور يك جعبه فلزي با ابعاد معين ساخته شده و داخل آن يك نوع مصالحو چگالي لايه ها از طريق روش مخروط ماسه اندازه PFWD غيرچسبنده در چهار لايه كوبيده شد. سپس مدول سختي هرلايه با استفاده از دستگاهگيري گرديد. نتايج اين تحقيق نشان داد كه مدول سختي با درصد تراكم همبستگي مناسبي دارد و در اين همبستگي پارامترهاي درصد رطوبت و ضخامت لايه هاي زيرين تأثيرگذار مي باشند.
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.