پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
ضرورت بازنگري سرفصل هاي آموزشی و پژوهشی دانشكده هاي زمين شناسی با رویكرد ارتباط با صنعت (با نگرش ویژه به فناوري تونل سازي مكانيزه)
چكيده در بسیاری از پروژه های صنعتی و عمرانی کشور، عدم توجه کافی کارفرمایان به ملاحظات زمین شناسی موجب بروز مخاطرات وچالش های عدیده شده است. در پروژه های عظیم تونل سازی مکانیزه نیز نیاز به مطالعات گسترده زمین شناسی است. این مطالعاتنیازمند دانش کافی از حوزه های مختلف زمین شناسی )مهندسی زمین، هیدروژئولوژی، تکتونیک، چینه شناسی، رسوب شناسی،ژئوفیزیک، ژئومورفولوژی و ...( است. در این پژوهش دیدگاه فارغ التحصیلان گرایش زمین شناسی مهندسی )شاغل در بخش صنعت(،پیرامون تجربیات آموزشی و صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است.: این تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه پژوهش شامل تمامی زمین شناسان مهندس فعال در صنایع کشور هستند که بااستفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده، 05 نفر انتخاب شدند. اطلاعات به وسیله پرسشنامه پژوهشگر ساخته، جمع آوری و داده هابا کمک آمار توصیفی مورد تفسیر قرار گرفته اند.نتایج نظرسنجی نشان می دهد در بسیاری از دروس تخصصی و در قالب واحدهای عملی دوره کارشناسی، به کاربردهای تکنولوژیکیمباحث در صنایع مرتبط )تونل سازی، راه، معادن، سد، اکتشافات نفتی و ....( به حد مطلوب پرداخته نشده است و از دیدگاه غالب افرادجامعه آماری، سرفصل های فعلی نیازمند بازبینی است و می بایست دروس اختیاری جدید تدوین گردد. نتایج نشان می دهد بخشاندکی از واحدهای عملی و بازدیدهای صحرایی دانشجویان در فضاهای کاربردی برگزار می شود. به عقیده افراد، در حوزه پژوهش هایتحصیلات تکمیلی نیز بخش قابل توجهی از پایان نامه ها، جنبة پایه ای و بنیادین دارند. از طرفی مابین دانشکده های زمین شناسی ودانشکده های فنی مهندسی )در رشته های مرتبط به صنعت حفاری مکانیزه، نظیر: الکترونیک، مکانیک و ...( همکاری پژوهشی درقالب تحقیقات بین رشته ای، وجود ندارد. از این رو در بسیاری از تحقیقات دانشجویی، رویکرد هدفمند به صنایع کشور )من جملهصنعت تونل( وجود ندارد.نتایج نشان می دهد در شرایط فعلی، بازبینی سرفصل های آموزشی و فعالیت گسترده تر انجمن های زمین شناسی )در زمینه ارتباطهدفمند با صنایع کشور( می تواند موجب ارتقای پتانسیل دانش آموختگان زمین شناسی در مشاغل صنعتی شود. لذا در این مقاله بااشاره اجمالی به شرایط گروه های زمین شناسی و صنعت حفاری مکانیزه کشور، ضمن بررسی چالش ها به ارائه پیشنهاداتی مسئله گشاپرداخته شده است.
واژه هاي کليدي:
زمین شناسی مهندسی . صنعت تونل سازی مکانیزه . تحقیقات بین رشته ای
سومین کنفرانس منطقه ای و دوازدهمين کنفرانس تونل ایران (1396)
بلافاصله پس از پرداخت هزینه لینک دانلود توسط سیستم فعال و در اختیار شما قرار می گیرد و یک کد رهگیری جهت پیگیری احتمالی درخواست، به شما داده می شود. همچنین بعد از چند ثانیه به صفحه مورد نظر جهت دریافت مقاله انتقال داده خواهید شد.
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.